Springkastelen

Hieronder vindt u een overzicht van onze springkastelen en alle daarbij horende informatie.

Als u een springkasteel aanklikt, kan u op de detailpagina meer info terugvinden en desgewenst toevoegen aan uw reservatie-aanvraag. Alvast bedankt voor het vertrouwen!

Sumoset volwassenen

Kies je tegenstander, daag uit, trek de pakken aan en gooi jezelf helemaal in de strijd!

Deze sumoset bestaat uit: 2 x sumo pak volwassenen, 2 x nek & hoofd bescherming, 1 x valmat (diameter 5m).

vanaf €50,-

Mechanische rodeostier

De rodeostier is geschikt voor zowel jong als oud. Wie blijft er uiteindelijk het langste zitten?

Deze mechanische rodeostier wordt geleverd inclusief alle toebehoren alsook een compleet bedieningspaneel.

vanaf €50,-

Twister XL

Iedereen kent dit leuke gezelschapsspel wel maar nu is het tijd voor dit een stapje hoger te tillen!

Promo 2021 Attractie gedurende het hele weekend aan de prijs van 1 weekenddag!
vanaf €50,-

Huurvoorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden voor de huur van een springkasteel.

FAQ

Veelgestelde vragen

De levering en ophaling zijn steeds inbegrepen in de prijs, voor locaties binnen een afstand van 20 km vanaf ons magazijn te Lebbeke. Bij bestellingen onder €60 rekenen we wel een transportkost aan.

Wij voorzien alles wat nodig is om het springkasteel op te zetten en vast te maken.

Een vrij stopcontact 230V 16A.

Nee, die brengen wij mee. We brengen standaard 1x 25m en 1x 50m mee.

Ja, bij aanhoudend slecht weer of bij voorspelling van slecht weer kan u kosteloos telefonisch annuleren tot 2 uur voor de geplande levering.

Voor de plaatsing hebben wij een vrije doorgang nodig van ongeveer 1 meter tot de plaats van opstelling. Voor springkastelen die een grotere doorgang nodig hebben, werd dit vermeld op de pagina van het betreffende springkasteel.

Indien er trappen of andere obstakels zijn op de doorgang, dient dit op voorhand vermeld te worden, evenals doorgang door het huis.

Voorzie rond het springkasteel een ruimte van minstens 1 meter langs elke zijde en 2 meter achter het kasteel voor de motor.

Bij twijfel kan u steeds contact opnemen.

Gezien het gewicht en afmetingen van de springkastelen is het niet mogelijk deze over omheiningen, muurtjes, draden e.d. te dragen. Wanneer er door het huis geleverd moet worden, dient dit op voorhand besproken te worden.

Voor de plaatsing hebben wij een vrije doorgang nodig van ongeveer 1 meter tot de plaats van opstelling. Voor springkastelen die een grotere doorgang nodig hebben, werd dit vermeld op de pagina van het betreffende springkasteel.

Je kan op 3 manieren betalen.
- Op voorhand via overschrijving.
- Bij levering via QR-code scannen.
- Bij levering in contanten.

U kan de gewenste uren voor levering en ophaling opgeven bij het invullen van het reservatieformulier. We brengen u ten laatste 48u op voorhand op de hoogte van het moment van levering en trachten hierbij zo goed mogelijk het door u opgegeven tijdstip te respecteren. In drukke periodes werken we met een marge van een half uur.

Bij last minute reservaties (binnen 48u) kan er vaak geen rekening meer gehouden worden met het door u gewenste moment van levering en ophaling. We nemen dan telefonisch contact op om een moment vast te leggen dat nog in onze planning past.